zaterdag, 27 februari 2010

EDULINKS: SCHOOL OP SEEF

School op Seef staat voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en educatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Op deze website staan toepassingen die specifiek gemaakt zijn voor gebruik op een digitaal schoolbord. Daarnaast vindt u hier handige illustraties, films andere tools, waarmee u op een snelle manier verkeersonderwijs op het digibord brengt!

Gedurende het schooljaar zullen er steeds nieuwe onderdelen op de site geplaatst worden, dus vergeet niet af en toe een kijkje te komen nemen!
Veel plezier met digiseef!

SCHOOL op SEEF gaat natuurlijk met de tijd mee en begeeft zich steeds meer op het digitaal schoolbord. Je vindt daarom sinds kort allerlei lessuggesties op "www.digiseef.nl". Vanzelfsprekend heeft de verkeerskalender in dat domein een plek met de ingesproken maandverhalen en de liedjes bij de maandthema’s. Maar ook met interactieve toepassingen bij verschillende onderdelen van de vertelplaten. Zo kunt u de illustraties op groot formaat tonen èn gebruiken voor gesprekken met de kinderen en het verdiepen van bepaalde onderdelen. Leerlingen zullen bijvoorbeeld via interactieve toepassingen in de plaat kunnen zien wat de effecten van verlichting en goed zichtbare kleding zijn tijdens de donkere dagen.

school_safe

http://www.schoolopseef.nl/index.php?page=546