donderdag, 27 december 2007

EDUCATIEVE WEBSITE: OKKI

Kinderen van 6 t/m 8 jaar zijn nieuwsgierig naar de wereld en vinden het geweldig om te ontdekken en te leren. Samen met Okki kunnen ze de ontdekkingsreis op een spelende manier beginnen.

Okki leeft in het Okki Heelal. In dit heelal vind je allerlei planeten, zoals de Fit-planeet, de Dieren-planeet en de Cijfer- en Letter-planeet. Op www.okki.nl kun je de planeten bezoeken: op de Dieren-planeet leer je van alles over dieren en op de Knutsel-planeet krijg je allerlei knutseltips en ideeën. Het tijdschrift bevat de ene keer een mooie poster en de andere keer knutselideeën om kinderen te motiveren om de mooiste dingen te maken. Daarnaast vind je in het tijdschrift natuurlijk reportages (over bijvoorbeeld dieren en interessante beroepen), spelletjes, moppen, leesverhalen en strips. Okki is getest bij ons kidspanel en sluit aan op het ontwikkelingsniveau van 6- tot 8-jarigen.

Op www.okki.nl kunnen kinderen naar hartelust spelen en ontdekken. Op iedere planeet is weer iets nieuws te zien en te leren. De planeten gaan allemaal over onderwerpen die kinderen van 6 tot 8 jaar bezighouden: leren lezen en rekenen, knutselen en dieren. Op de planeten kunnen ze leren en ontdekken, filmpjes kijken, foto's downloaden, educatieve spelletjes spelen, grapjes en moppen beluisteren, gamen, ideetjes opdoen voor knutsels en bouwwerken en knutselplaten downloaden. Ieder op zijn/haar eigen ontwikkelingsniveau.

okki

http://www.okki.nl/#/planetenbrowser/dierenplaneet

11:32 Gepost door Stefaan Dhondt in EDULINKS | Tags: rekenen, taal, eerste graad, kleuters, online oefenen

De commentaren zijn gesloten.