zaterdag, 03 november 2007

EDUCATIEVE WEBSITE: BELEVEN

De Almanak-projecten van stichting Beleven omvatten de “Volksverhalen Almanak”, “Wereld Feesten Almanak” en “Vandaag de dag”. Deze projecten hebben tot doel op een stimulerende manier een doorsnede van volksverhalen en informatie over feesten en historische gebeurtenissen te bieden aan onderwijzers en groepswerkers/

  • De “Volksverhalen Almanak” biedt meer dan 1000 volksverhalen uit verschillende landen en culturen. Een schitterende plek om een reis door de mooiste verhalen, sprookjes, fabels, mythen, sagen & legenden uit de rijke verteltraditie van de wereld te beginnen.
  • De “Wereld Feesten Almanak” geeft een dagelijks overzicht van de belangrijkste feesten van alle landen van de wereld en de belangrijkste religies en culturen.
  • “Vandaag de dag” is een dagelijkse rubriek met een keuze van gebeurtenissen uit de geschiedenis en sterfdagen en geboortedagen van bekende personen.


beleven_org

http://www.beleven.org/feesten/

18:20 Gepost door Stefaan Dhondt in EDULINKS | Tags: eerste graad, kleuters, tweede graad, derde graad, taal, wereldorientatie, godsdienst

De commentaren zijn gesloten.